Web Design

Je website is je online visitekaartje. Door een goede website in te zetten genereer je meer klanten en leads, wat resulteert in meer omzet. Je krijgt dus niet enkel een mooie website, maar ook een website die verkoopt.

Double Dutch Social

01

The Details

  • WordPress website Design speciaal op maat gemaakt voor jou.
  • Lay-out, graphics, kleurenpallet & lettertypes passend bij jouw huisstijl.
  • Een website geschikt voor alle type beeldschermen zoals mobiel, tablet & laptop.
  • Google SEO – Wij zorgen voor een aanmelding bij Google voor een snellere zichtbaarheid. 

Why you'll love it!

100% PERSONALISEERBAAR
MOBILE FRIENDLY
SEO FRIENDLY
E-COMMERCE WEBSITE
BOOKING WEBSITE

02

Onze werkwijze

Stap 1
Overleg met website-ontwerper
We spreken met jou, luisteren naar jouw visie op hoe je wil dat jouw site eruitziet en komen tot overeenstemming over de beste manier om die visie op een goede en professionele manier te bereiken.
Stap 1
Stap 2
Creëren van een huisstijl
Wij zullen kleuren kiezen die jouw merk vertegenwoordigen, zodat we dit in jouw website kunnen implementeren. Wij maken een moodboard zodat je een indruk krijgt voordat je begint met het ontwerpen van je website.
Stap 2
Stap 3
Professioneel wordpress website-ontwerp
Wij bekijken de input die je ons geeft en integreren deze in een prachtige, professionele website die jij zelf kunt aanpassen naar wens.
Stap 3
Stap 4
Basic SEO & Beveiliging
SEO staat voor Search Engine Optimization. Dit betekent de website zodanig verbeteren dat de zoekmachine deze beter kan lezen en de waarde goed kan inschatten. Door de juiste plug-ins te installeren, kunnen wij jouw website veiliger en sneller maken.
Stap 4
Stap 5
Feedback
Na de feedback over het eindresultaat gaat Double Dutch Social de laatste aanpassingen doen om de website volledig af te maken.
Stap 5

03

Onze Pakketten

web-design-website-ontwerp-double-dutch-social

Basis website Pakket

Een succesvolle website hoeft niet ingewikkeld te zijn. Onze basiswebsite heeft al heel veel mogelijkheden. Jij levert je materialen aan en wij zetten het professioneel in jouw website. Dit pakket is bijvoorbeeld goed voor informatieve, blog & portfolio websites. 

Investering: vanaf €850,- excl. btw
Duur project: 4 tot 12 weken

*Webcare – Om je website zo goed mogelijk te laten werken vragen wij een maandelijks bedrag vanaf €10,- om uw website up-to-date te houden.

Double Dutch Social

Complete website Pakket

Voor iedereen die hogere eisen aan het ontwerp van de website stelt en graag wil dat onze specialisten meedenken hoe je meer uit je website kunt halen, is er het Complete Website Pakket. Het Complete Website Pakket bouwt verder op het framework van de Basis Pakket, maar biedt net wat meer mogelijkheden om te spelen met vormgeving en design. Dit pakket is bijvoorbeeld goed voor een e-commerce of booking website. 

Investering: vanaf €1050,- excl. btw
Duur project: 8 tot 16 weken

*Webcare – Om je website zo goed mogelijk te laten werken vragen wij een maandelijks bedrag vanaf €15,- om uw website up-to-date te houden.

Double Dutch Social

Ultimate Design pakket

Dit pakket heeft alles wat je nodig hebt om jouw bedrijf tot een groot succes te laten maken. Dit is een volledig pakket, van een uniek logo ontwerp tot een op maat gemaakte website. Het Ultimate Design Pakket is dé oplossing voor professionele bedrijven die maximaal resultaat uit hun website & vormgeving willen halen. Onze creatieve medewerkers zetten alles op alles om jouw bedrijf/merk tot een absoluut succes te maken.

Investering: vanaf €1850,- 
Duur project: 8 tot 16 weken

*Webcare – Om je website zo goed mogelijk te laten werken vragen wij een maandelijks bedrag vanaf €15,- om uw website up-to-date te houden.